top of page

Péče o těhotné ženy, příprava na porod, kojení, mateřství 💗


Milé ženy,

sestavila jsem balíček z mých služeb, jak vnímám, že by příprava na mateřství, porod a kojení měla být co nejpřínosnější.


6x kraniosakrální terapie (1,5h)

2x osobní sezení s využitím terapeutických a meditačních technik (1,5 h)

2x Esence Světla

2x další květové esence na míru

1x 2,5h příprava na kojení

1x květové esence na míru k porodu

1x osobní návštěva k podpoře kojení po porodu (1,5h) a 0,5h online laktačního poradenství

1 x květové esence podpůrné pro příjemné šestinedělí




Možné je začít kdykoli v těhotenství, aby však uvedený rozsah mohl být naplněn, je vhodné začít nejpozději v polovině 5. měsíce (poté je možná individuální rozsah a kombinace služeb).


Kraniosakrální terapie je velmi vhodná samozřejmě i po porodu, ale většinou pár měsíců miminku trvá než se cítí bezpečně v náručí někoho jiného, bez maminky, a na kraniosakrální terapii potřebujeme klidný čas na lehátku a alespoň 1,5h času, tak proto většinou nastává s porodem přestávka, která se dá velmi vhodně však dosytit pomocí jiných technik a přírodních sebeuzdravovacích a harmonizačních možností (květové esence, metamorfní technika a jiné).


Využít celý balíček těchto služeb je výhodné nejen kvůli výrazně příznivější finanční hodnotě. Také intenzita ošetřování, setkávání a harmonizace je takto optimální pro toužené dosažení harmonie na duši i v těle, přípravou na životní změnu a bytí v souladu s novou životní etapou.


⚜ Pomocí uvedených přístupů takto v kombinaci lze velmi účinně a přitom jemně a bez jakýchkoli vedlejších účinků pracovat s tělem, jeho očistou, vitalitou, rovnováhou, podpořit hladký průběh těhotenství a připravenost k přirozenému a bezpečnému porodu, plně ve prospěch ženy i děťátka.

⚜ Pomocí uvedených přístupů je umožněno uvolnit traumata, vyčistit strachy a obavy, přijmout plně svou novou roli a životní cestu, uvolnit podvědomé destruktivní vzorce, které by jinak řídily či ovlivňovaly váš vztah s děťátkem, a v neposlední řadě - najít svou sebehodnotu a lásku k sobě sama.


 

Jaký je průběh těhotenství, odráží se na průběhu porodu a jaké je naladění ženy v těhotenství a jaký průběh má porod se odráží v nastavení a naladění děťátka, k jakému dojde propojení a vztahu maminky a dítěte v šestinedělí a následně.

Čím více si odlehčíme, ulevíme a vyladíme své tělo a mysl a uvedeme se do souladu s cestou naší duše, tím lehčeji a radostněji budeme prožívat mateřství a budeme svým dětem předávat radost ze života, zdraví, důvěru a přirozenou sebehodnotu. 


Mateřství je dar. Mateřství je mistrovskou přípravou v životě ženy.

 



 Je mi ctí, že mohu být ženám v těhotenství podporou v oblastech tělesné a duševní pohody ⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜





Celková hodnota balíčku je 15.270,- Kč (původní hodnota jednotlivých služeb 18.546,- Kč).

Platba předem či na 2 splátky, dle dohody.



Každý měsíc otevírám prostor 3 ženám do této komplexní péče 💗💜💗



Těším se na Vás 

Pavla Maya Marková


Najdete mne v Jindřichově Hradci v Prostoru souznění, Svatojánská 156 a na Praze 10. Místa osobních setkání lze kombinovat. 


Nabízím

 ⚜ podporu v těhotenství a kojení, laktační poradenství, 

 ⚜ kraniosakrální terapii, 

 ⚜ květové esence na míru (energoinformační přípravky), 

 ⚜ poradenství v oblasti psychosomatiky, přírodní podpory zdraví, hledání sebe sama.


17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page